Masterclass Inspirerende Programma Directeur

Er komen steeds meer grote ICT-programma’s, over hele ketens heen.

Daardoor is er een toenemende vraag naar programmadirectievoering voor zulke grote ketenprogramma’s met een forse ICT-component. Er zijn veel mensen met ervaring in projectmanagement. Daar zijn ook goede opleidingen in. Maar voor directievoering over ketenbrede programma’s komt meer kijken. Bestuurlijk inzicht, politieke sensitiviteit, leiderschapsvaardigheden, diplomatie, en strategische sturing op opdrachtgeversniveau, bestuurlijke moed. Precies dat is wat de Masterclass Inspirerende Programmadirectie biedt.

Opdrachtgeverschap is een nieuw vak voor politiek en overheid. En opdrachtnemer zijn van de overheid is een vak apart. Wie beoordeelt wie? Wat als er conflict is over het publiek belang? Over beleid en uitvoering, over Wat en Hoe, over naast de opdrachtgever gaan staan, over tijd en geld, over de kunst van escalatie.

Aan de hand van concrete praktijkcases en uw eigen vraagstukken wordt systematisch gebouwd aan een eigen aanpak en stijl als programmadirecteur.

De Masterclass is een dag, de groep is maximaal zes personen. Zodra op een Masterclass voldoende is ingetekend, wordt in overleg met alle deelnemers een datum vastgesteld. De Masterclass zal plaatsvinden op Landhuis Oud Berkenroede in Heemstede. De kosten zijn € 1.500,00 exclusief BTW per persoon.

Het is mogelijk om een Masterclass te organiseren speciaal voor jouw organisatie, een Inhouse Masterclass. Daarbij kan de organisatie de locatie kiezen.

De kosten zijn € 1.500,00 exclusief BTW per persoon.

Belangstelling?

Stuur nú een e-mail naar kok@home.nl en wij nemen contact met u op. Of bel: 06 53 400 344