Masterclass Meesterlijk Leiden

Het doel van leiderschap is het inspireren van nieuwe leiders.

Inspiratie is de sleutel. In de Masterclass Meesterlijk Leiden gaan we in op jouw persoonlijke bron van inspiratie en de rol daarvan in jouw private en zakelijke leven. En vervolgens hoe deze inspiratiebron jouw leiderschap inspireert. Inspiratie geeft antwoord op de belangrijkste vraag van onze tijd: Waarom? Jij inspireert de hele dag anderen, maar wie inspireert jou? Over zingeving en richting. In deze Masterclass ruime aandacht voor de eerste vier seconden van een ontmoeting als leider. Wat gebeurt er als persoonlijkheden elkaar ontmoeten en is dit stuurbaar? We gaan in op de belangrijkste instrumenten van inspirerend leiderschap. Aan de hand van het door Tom Kok geschreven boek Meesterlijk Leiden verkennen we de kunst van meesterlijk leiderschap en jouw persoonlijkheid en kracht als leider. Want een manager kan functioneren zonder inspirerend te zijn. Een leider kan dat niet.

De Masterclass is een dag, de groep is maximaal zes personen. Zodra op een Masterclass voldoende is ingetekend, wordt in overleg met alle deelnemers een datum vastgesteld. De masterclass zal plaatsvinden op Landhuis Oud Berkenroede in Heemstede. De kosten zijn € 1.500,00 exclusief BTW per persoon.

Het is mogelijk om een Masterclass te organiseren speciaal voor jouw organisatie, een Inhouse Masterclass. Daarbij kan de organisatie de locatie kiezen.

Belangstelling?

Stuur nú een e-mail naar Tom Kok op kok@home.nl en ik neem contact met je op. Of bel: 06 53 400 344