Coolgroup Coolgroup
Diensten
Inspiratie werkt!

Masterclass Inspirerend Samenwerken


Masterclass Inspirerend Samenwerken

Een geïnspireerd mens is een lust om naar te kijken, om naar te luisteren en om mee te werken. De lichtjes in de ogen, de stem krijgt een meeslepende kracht. Inspiratie is de grootste kracht van de mens. Inspiratie als thema leeft. Mensen genieten van energie en overtuiging, van echtheid en oorspronkelijkheid. De tijdgeest is rijp voor geïnspireerde mensen en leiders.

Ieder mens heeft een inspiratiebron. Wat is die van u? Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Wat is uw droom, uw bron van energie? Weet u het antwoord: gefeliciteerd, dat is buitengewoon waardevol. Nog niet? Als het u die inspiratie niet komt aanwaaien, is het de moeite waard er actief wat aan te doen. Het vinden van uw inspiratie is zo belangrijk dat u er geen dag mee kunt wachten. Ga op zoek, vandaag!

Masterclasses beginnen met een ronde langs alle deelnemers om te spreken over de persoonlijke bron van inspiratie.

De masterclass is als volgt opgebouwd.

 1. Uw eigen inspiratie (her)vinden
  U leert hoe te zoeken en waar te zoeken naar uw bron van inspiratie. U leert uw inspiratie onder woorden te brengen en te verrijken. U leert wat uw inspiratie betekent voor u. U komt vanuit uw inspiratie tot keuzes in uw leven. U leert om vanuit uw inspiratie uw eigen ontwikkeling ter hand te nemen.
 1. Werken met uw inspiratie en die van uw collega’s
  U leert wat uw inspiratie betekent voor uw omgeving. U leert één persoon te zijn thuis en op het werk. U leert hoe u uw inspiratie mee kunt nemen naar uw werk en hoe uw inspiratie uit te leggen aan anderen. Hoe u op uw werk geïnspireerd kunt zijn zonder door uw kwetsbaarheid te worden beschadigd. U leert om anderen (van het team) te vragen naar hun inspiratie.
 1. Gereedschappen voor inspiratie op de werkvloer
  U leert over authenticiteit, aandacht geven, vertrouwen, bewonderen, integriteit, moed, humor, gezamenlijke waarden, gezamenlijk een doel stellen en inspireren met de vorm.
 1. Inspirerend omgaan met onderlinge wrijving
  U leert om te gaan met kritiek op u. U leert hoe u kritisch kunt zijn naar een ander zonder die ander te kwetsen. U leert over irritant gedrag. U leert over uw eigen rode knop. U leert feedback te geven. U leert om over uw angst heen te stappenen te zeggen wat u vindt. U leert te bemiddelen bij geschillen.
 1. Inspirerend vergaderen
  U leert om inspirerend deel te nemen aan een vergadering.
 1. Inspirerend veranderen
  U krijgt de gelegenheid om bij te dragen aan een betere organisatie en leert hoe je effectief bijdraagt aan een veranderingsproces.
 1. Leven met meer energie
  U leert over persoonlijk energiemanagement.

 

Aantal deelnemers
Een Masterclass bestaat uit vier tot zeven deelnemers.

Verzorging
Een Masterclass heeft de vorm van een relaxte dag onder gelijken. Er is rust en ruimte voor ontmoeting, wandeling en persoonlijk gesprek. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur met een borrel.

 

Belangstelling?
Stuur nú een e-mail naar: kok@coolgroup.nl en wij nemen contact met u op.