Coolgroup Coolgroup
Diensten
Inspiratie werkt!

Masterclass Inspirerend Leidinggeven


Een geïnspireerd mens is een lust om naar te kijken, om naar te luisteren en om mee te werken. De lichtjes in de ogen, de stem krijgt een meeslepende kracht. Inspiratie is de grootste kracht van de mens. Inspiratie als thema leeft. Mensen genieten van energie, overtuiging en oorspronkelijkheid. De tijd is rijp voor geïnspireerde mensen en leiders.

Ieder mens heeft een inspiratiebron. Wat is die van u? Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Wat is uw droom, uw bron van energie? Weet u het antwoord: gefeliciteerd, dat is buitengewoon waardevol. Nog niet? Als u die inspiratie niet komt aanwaaien, is het de moeite waard er actief wat aan te doen. Het vinden van uw inspiratie is zo belangrijk dat u er geen dag mee kunt wachten. Ga op zoek, vandaag!

Alle diensten van CoolGroup beginnen met een ronde langs de deelnemers om te spreken over de persoonlijke bron van inspiratie. Bij deze inspiratiebron wordt stilgestaan en even gefilosofeerd.

De Masterclass Inspirerend Leidinggeven is als volgt opgebouwd.

 1. Uw eigen inspiratie (her)vinden
  U leert hoe te zoeken en waar te zoeken naar uw bron van inspiratie. U leert uw inspiratie onder woorden te brengen en te verrijken. U leert wat uw inspiratie betekent voor u. U komt vanuit uw inspiratie tot keuzes in uw leven. U leert om vanuit uw inspiratie uw eigen ontwikkeling ter hand te nemen.

 2. Werken met uw inspiratie en die van uw collega’s
  U leert wat uw inspiratie betekent voor uw omgeving. U leert één persoon te zijn thuis en op het werk. U leert hoe u uw inspiratie mee kunt nemen naar uw werk. U leert hoe uw inspiratie uit te leggen aan anderen. U leert hoe u op uw werk geïnspireerd kunt zijn zonder te worden beschadigd. U leert om anderen (van het team) te vragen naar hun inspiratie.

 3. De essentie van leiderschap
  Is leiderschap aangeboren? Wat is de aard en de kern van leiderschap?

 4. Kenmerken van inspirerend leidinggeven
  U leert over authenticiteit, integriteit en moed, over aandacht geven, vertrouwen, bewonderen, gezamenlijke waarden, gezamenlijk een doel stellen, inspirerende visie en inspirerende strategie.

 5. Inspirerend voorzitten
  Onderdeel van de Masterclass is ook Inspirerend Voorzitten: de kunst om uw organisatie gedragen besluiten te laten nemen die de organisatie naar een nieuw niveau brengen. Daarvoor reiken wij u in onze Masterclass inzichten aan. De ervaringen van tientallen voorzitters zijn voor u bijeen gebracht in één efficiënte module over voorzitterschap en inspireren. Een goede investering in uw persoonlijke effectiviteit als voorzitter.
 6. Inspirerend omgaan met onderlinge wrijving
  U leert om te gaan met kritiek op u. U leert hoe u kritisch kunt zijn naar een ander zonder die ander te kwetsen. U leert over irritant gedrag. U leert over uw eigen rode knop. U leert feedback te geven.

 7. Leven met meer energie
  Slotmodule over persoonlijk energiemanagement.

 

Naar wens van de groep kan een onderdeel meer of minder tijd krijgen en kunnen nieuwe onderdelen worden toegevoegd.

De Module Inspirerend Voorzitten is ook beschikbaar als volledige Masterclass.

Aantal deelnemers
Een Masterclass bestaat uit vier tot zeven deelnemers.

Verzorging
Een Masterclass heeft de vorm van een relaxte dag onder gelijken. Er is rust en ruimte voor ontmoeting, wandeling en persoonlijk gesprek. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur met een borrel.

 

Belangstelling?
Stuur nú een e-mail naar: kok@coolgroup.nl en wij nemen contact met u op.