Coolgroup Coolgroup
Diensten
Inspiratie werkt!

Individuele Coaching


Individuele Coaching en Begeleiding voor Leidinggevenden

Heeft u zelf of iemand anders in uw organisatie een steuntje in de rug nodig? Even zonder inspiratie of zonder richting? Is uw functie en leven toe aan een nieuwe start?

Ieder mens heeft een inspiratiebron. Wat is die van u? Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Wat is uw droom, uw bron van energie? Weet u het antwoord: gefeliciteerd, dat is buitengewoon waardevol. Nog niet? Het vinden van uw inspiratie is zo belangrijk dat u er geen dag mee kunt wachten. Ga op zoek, vandaag!
In een serie persoonlijke gesprekken met uw persoonlijke coach gaat u op zoek naar uw bron van inspiratie.

U leert hoe te zoeken en waar te zoeken naar inspiratie.
U leert uw inspiratie onder woorden te brengen en te verrijken.
U leert wat uw inspiratie betekent voor u en uw omgeving.
U komt vanuit uw inspiratie tot keuzes in uw leven.
U leert hoe uw inspiratie over te brengen op anderen.

Het (her)ontdekken van uw inspiratiebron leidt tot nieuwe keuzes, tot een nieuwe start. Bij die nieuwe start is begeleiding vaak erg welkom, want het is spannend.

CoolGroup heeft ervaring met het coachen van leiders en managers in overheid en bedrijfsleven. Wij zorgen ervoor dat uw leiderschapsstijl inspirerend wordt, het overzicht terug komt, en de resultaten van het team stijgen.

De coaching is maatwerk. Dat kan in de vorm van een intensief traject van drie dagen achtereen. Het kan ook in de vorm van elke drie weken een coachingsgesprek en telefonische consultatie tussendoor naar behoefte.

De kosten van een coaching traject zijn maatwerk.

 

Belangstelling?
Stuur nú een e-mail naar: kok@coolgroup.nl en wij nemen contact met u op.